Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Προσφέρουμε αποκλειστικά προνόμια σε επιχειρήσεις που υλοποιούν εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Σας δίνουμε την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν ισχυρό συνεργάτη στο πρόγραμμα για να μεγιστοποιείτε τα οφέλη σας. Επιπλέον, προσφέρουμε εκπτώσεις και προνόμια στους πελάτες σας για να μπορείτε να εξασφαλίζετε περισσότερα έργα.

   
Εξειδικευμένη υποστήριξη και αυτόματες διαδικασίες

Εξειδικευμένη υποστήριξη και αυτόματες διαδικασίες

Σας στηρίζουμε με προσωπική εξυπηρέτηση και τεχνογνωσία για τις εργασίες που αναλαμβάνετε στο πλαίσιο του «Εξοικονομώ 2021».

Τα εξειδικευμένα στελέχη μας σας παρέχουν:

  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες – Παρακολούθηση υποθέσεων, ταχεία επίλυση προβλημάτων, έγκαιρη ενημέρωση συνεργατών και ωφελούμενων, άμεση επικοινωνία.
  • Εξυπηρέτηση σε υποθέσεις χρηματοδότησης.
  • Τεχνική υποστήριξη – Μεταφορά τεχνογνωσίας για τη λειτουργία του πληροφοριακού συστήματος του προγράμματος και καθοδήγηση για τις απαιτούμενες ενέργειες και πρακτικές.

Επιπλέον, καλύπτετε τις ανάγκες που έχετε μέσα από γρήγορες, αυτόματες διαδικασίες, με προτεραιότητα σε θέματα πληρωμών, προκαταβολών και τελικών εξοφλήσεων.

Εξειδικευμένη υποστήριξη και αυτόματες διαδικασίες
Ενίσχυση του πελατολογίου σας

Ενίσχυση του πελατολογίου σας

Η επιχείρησή σας εντάσσεται στο οικοσύστημα των συνεργατών μας.

Όταν οι πελάτες μας αναβαθμίζουν την κατοικία τους στο πλαίσιο του «Εξοικονομώ 2021», μπορούν να εκφράσουν ενδιαφέρον να επικοινωνήσουν με έναν συνεργάτη μας. Εάν το ακίνητό τους βρίσκεται στην περιοχή όπου δραστηριοποιείστε, μπορούμε να τους προωθήσουμε τα στοιχεία σας για να συνεργαστούν μαζί σας.

Έτσι, έχετε την ευκαιρία να ενισχύσετε το δίκτυο των πελατών σας και να εξασφαλίσετε περισσότερα έργα.

Ενίσχυση του πελατολογίου σας
Εξειδικευμένη υποστήριξη και αυτόματες διαδικασίες

Πιστωτικό όριο με ευνοϊκούς όρους

Με το πρόγραμμα «Bridge Financing Εξοικονομώ» σάς χορηγούμε πιστωτικό όριο για τις εργασίες του «Εξοικονομώ 2021». Εξασφαλίζετε:

  • Προχρηματοδότηση για τις παραγγελίες σας μέχρι να εξοφληθούν από το πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021».
  • 100% χορήγηση του ποσού που υπολείπεται από το εκάστοτε ποσό επιχορήγησης που δικαιούνται οι πελάτες σας ως προκαταβολή μέσα από το «Εξοικονομώ 2021», για τις εργασίες που υλοποιείτε στο ακίνητό τους, είτε αποκτούν δάνειο είτε όχι. Το ελάχιστο ποσό χρηματοδότησης είναι 10.000€.

Έτσι, καλύπτετε την ανάγκη σας για ρευστότητα τη στιγμή που τη χρειάζεστε για τα έργα που έχουν υπαχθεί στο «Εξοικονομώ 2021».

Δείτε αναλυτικά πώς αποκτάτε χρηματοδότηση μέσα από το πρόγραμμα «Bridge Financing Εξοικονομώ».

Εξειδικευμένη υποστήριξη και αυτόματες διαδικασίες

Οφέλη για τους πελάτες σας

Οι πελάτες σας που εντάσσονται στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» μπορούν, εκτός από επιχορήγηση, να λάβουν και δάνειο με 100% επιδότηση των τόκων για τη χρηματοδότηση των εργασιών στο ακίνητό τους.

Για τους πελάτες σας που λαμβάνουν δάνειο από την Eurobank στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ 2021», εξασφαλίζουμε:

  • Αυτοματοποιημένη ψηφιακή διαδικασία αιτήσεων για άμεση προέγκριση και γρηγορότερη εκταμίευση του δανείου.
  • Άμεση και αυτόματη ενημέρωση με ψηφιακά μέσα, σε περίπτωση που προκύπτουν εκκρεμότητες σχετικά με την αίτηση, ώστε να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος.
  • Επιβράβευση με 20 ευρώ €πιστροφή στην τελική εκταμίευση του δανείου σε ενεργή χρεωστική ή πιστωτική κάρτα τους Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή.

Εκπτώσεις στις ασφάλειες των πελατών σας

Οι πελάτες σας που παίρνουν δάνειο από την Eurobank στο πλαίσιο του «Εξοικονομώ 2021» εξασφαλίζουν εκπτώσεις σε νέα συμβόλαια για ασφαλιστικά προγράμματα της Eurolife FFH:

Έτσι, εξοικονομούν χρήματα από τα ασφάλιστρα που καταβάλλουν για ασφάλειες ζωής και σπιτιού.

Για να ενημερωθείτε για τα προνόμια των συνεργατών μας στο «Εξοικονομώ 2021», συμπληρώστε τη φόρμα και ένας Επαγγελματικός Σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας:

Επικοινωνώ για τα προνόμιά μου