Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Business Banking Τουρισμός – Τραπεζικά προϊόντα

Business Banking Τουρισμός – Τραπεζικά προϊόντα

Υψηλές αποδόσεις
σε επαγγελματικούς λογαριασμούς
Χρηματοδότηση
με προνομιακούς όρους
Προνόμια σε POS
μισθοδοσία και ασφάλειες
Εξασφαλίζετε υψηλές αποδόσεις στους λογαριασμούς της επιχείρησής σας. Μπορείτε να λάβετε χρηματοδότηση και να ασφαλίσετε την επιχείρησή σας με μειωμένο κόστος. Επιπλέον, έχετε χαμηλές ή δωρεάν προμήθειες σε σύγχρονα εργαλεία εισπράξεων και πληρωμών.
Δείτε επίσης τα μη τραπεζικά προνόμια που κερδίζετε με το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός για αμιγώς τουριστικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και όλες τις επιχειρήσεις στα νησιά και τη Χαλκιδική.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός – Τραπεζικά προϊόντα

Για να εξασφαλίσετε τα προνόμια του Business Banking Τουρισμός πρέπει να ενταχθείτε στο πρόγραμμα από τις 21 Μαρτίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2019.

Για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός για τραπεζικά προϊόντα, επικοινωνήστε με έναν Επαγγελματικό Σύμβουλό μας:

ΚΛΕΙΝΩ ραντεβού

Εναλλακτικά, για περισσότερες πληροφορίες:

Σας καθοδηγούμε για να συμπληρώσετε την αίτησή σας. Σας ενημερώνουμε για τα δικαιολογητικά που χρειάζεστε, ανάλογα με το προϊόν που θα διαλέξετε.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό όψεως. Εάν δεν έχετε λογαριασμό όψεως, δείτε βήμα-βήμα πώς μπορείτε να ανοίξετε.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αμιγώς τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχειρήσεις ενοικίασης σκαφών αναψυχής ή επιχειρήσεις εστίασης) σε όλη την Ελλάδα και όλες τις επιχειρήσεις στα νησιά και τη Χαλκιδική.