Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Από το 2009 δίνουμε ώθηση στις ελληνικές επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου με το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός. Για να ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητά τους συνεργαζόμαστε με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), τον φορέα Marketing Greece, τον Σύνδεσμο Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΞΕΕ) και άλλους θεσμικούς φορείς.
Δείτε τι λένε για το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός επιχειρηματίες που αξιοποιούν τις επιλογές και τα προνόμιά του.
   
Γιάννης Ματθαίος

Γιάννης Ματθαίος

Caldera Yatching – Διευθύνων Σύμβουλος

«Ξεκίνησα με ένα όραμα. Σε μια εποχή που όλα έμοιαζαν αδύνατα, χάρη στην τεχνογνωσία των ανθρώπων της Eurobank και τις κατάλληλες χρηματοδοτικές λύσεις, το πρώτο μου yacht έγινε πραγματικότητα. Αυτή είναι η δική μου αλήθεια».

Γιάννης Ματθαίος
Τόνια Παναγοπούλου

Τόνια Παναγοπούλου

Archipelagos Luxury Hotel Mykonos – Ιδιοκτήτρια

«Πραγματική εξυπηρέτηση για μένα είναι να γνωρίζουν οι συνεργάτες μου την επιχείρησή μου τόσο καλά όσο εγώ. Θέλω να προλαβαίνουν τις ανάγκες μου. Αυτό το επίπεδο εξυπηρέτησης λαμβάνω από τους ανθρώπους της Eurobank σήμερα».

Τόνια Παναγοπούλου
Παναγιώτης Ρήγας

Παναγιώτης Ρήγας

Heraklio Travel AE – Πρόεδρος & CEO

«Στον τομέα του τουρισμού η επιτυχία εξαρτάται από τον επαγγελματισμό, την ποιότητα στην υπηρεσία και τις καλές συνεργασίες. Η τράπεζα είναι για μένα βασικός συνεργάτης, πάντα δίπλα μου με έμπειρους συμβούλους, άμεση χρηματοδότηση ενός σωστού business plan και στήριξη με προϊόντα και υπηρεσίες προσαρμοσμένα στην επιχείρησή μου. Η τράπεζά μου είναι η Eurobank».

Παναγιώτης Ρήγας