Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Είμαστε στο πλευρό των Ελληνίδων αθλητριών και των Ελλήνων αθλητών που αγωνίζονται με συνέπεια και ήθος. Ενισχύουμε την προσπάθειά τους να ξεπερνούν τον εαυτό τους. Μοιραζόμαστε τη χαρά και τη λύπη τους στην αθλητική πορεία τους.

Στηρίζουμε τους  Έλληνες αθλητές της ιστιοπλοΐας

Στηρίζουμε έμπρακτα ως χορηγός τον ολυμπιονίκη Παύλο Καγιαλή και τον Γιάννη Ορφανό, ιστιοπλόους στην ολυμπιακή κατηγορία 49er, στη σκληρή προετοιμασία τους στον δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Το Private Banking μας είναι επίσης αποκλειστικός χορηγός του σκάφους Velos των ολυμπιονικών αθλητών Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή. Το σκάφος συμμετέχει σε όλες τις σημαντικές διοργανώσεις ιστιοπλοϊκών αγώνων στην Ελλάδα.

Κοινή πορεία 21 ετών με τις Εθνικές Ομάδες Μπάσκετ

Ολοκληρώσαμε μια πολυετή συνεργασία 21 ετών με τις Εθνικές Ομάδες Μπάσκετ, που ξεπέρασε τα όρια της χορηγικής σχέσης και δημιούργησε αληθινούς δεσμούς.

Κρατήσαμε όλα αυτά τα χρόνια τη σημαία μας ψηλά, με αθλητικό ήθος, ολυμπιακό πνεύμα και αξιοπρέπεια, μαζί με την επίσημη αγαπημένη όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Η δράση αυτή μας γεμίζει υπερηφάνεια και συγκίνηση.

Ευχόμαστε στις Εθνικές Ομάδες Μπάσκετ ακόμη περισσότερες επιτυχίες, διακρίσεις και μετάλλια. Η αγάπη και το χειροκρότημα των ανθρώπων μας θα στηρίζει πάντα τις προσπάθειές τους.

Τι έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα

Με τη χορηγία μας στο ελληνικό μπάσκετ, στηρίξαμε αδιάλειπτα όλες τις Εθνικές Ομάδες Μπάσκετ από το 2001 έως το 2021. Από τα 24 μετάλλια που έχουν κατακτήσει ξεχωρίζουν:

  • Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών το 2005.
  • Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 Νέων Ανδρών το 2017.
  • Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων το 2015.
  • Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών το 2002.
  • Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών το 2006.
  • Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2009.
  • Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών το 2005. 
  • Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών (Β' κατηγορία) το 2015.  

Στηρίξαμε τους αθλητές ιστιοπλοΐας και ολυμπιονίκες του Ρίο 2016 Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή στην πορεία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, στην κατηγορία 470.

Με τη δική μας στήριξη ο Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 10 χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016. Επιπλέον, το 2015 ο Σπύρος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα.

Στηρίξαμε την ολυμπιονίκη αθλήτρια ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου από το 2001 μέχρι το 2016. Η Σοφία ήταν η πρώτη γυναίκα σημαιοφόρος σε ελληνική ολυμπιακή αποστολή. Μας έκανε υπερήφανους με τις σπουδαίες επιτυχίες της. Δύο φορές αναδείχθηκε ολυμπιονίκης: χρυσή και χάλκινη.

Χτίζουμε πάνω στις αξίες μας

Ο αθλητισμός αναδεικνύει σημαντικές αξίες μας, γι’ αυτό και αποτελεί βασικό κομμάτι της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Eurobank. Πιστεύουμε ότι:

  • «Οι αθλήτριες και οι αθλητές δείχνουν στην ελληνική νεολαία ότι με σκληρή δουλειά, επιμονή, πειθαρχία και στόχους όλα είναι δυνατά».
  • «Πέρα από τα μετάλλια, αυτό που μετράει είναι οι ηθικές αξίες που μεταφέρουν οι αθλήτριες και οι αθλητές: Η επιμονή, η στοχοπροσήλωση, η προσπάθεια και κυρίως το ήθος. Είναι αξίες που η κοινωνία μας έχει πολλή ανάγκη σήμερα».
  • «Το μπάσκετ είναι η απόδειξη πως η Ελλάδα μπορεί. Αποτελεί τιμή και προνόμιο για την Eurobank να είναι ο σταθερός υποστηρικτής του».

Και συνεχίζουμε

Στηρίζουμε τους αθλητές ιστιοπλοΐας Παναγιώτη Μάντη, Παύλο Καγιαλή και Γιάννη Ορφανό, που πρεσβεύουν τις αξίες της Eurobank: ήθος, επιμονή και προσήλωση στον στόχο.

Παράλληλα, ενθαρρύνουμε τα νέα ταλέντα του αθλητισμού που αγωνίζονται με ήθος. Με την προσπάθειά τους αποτελούν παράδειγμα για όλους μας.