Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Μέσα από το mprostagiatinpaideia.gr προσφέρουμε ευκαιρίες έμμισθης πρακτικής άσκησης σε πανεπιστημιακούς φοιτητές στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον της Eurobank. Εξοπλίζουμε τους νέους επιστήμονες με πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία και τους δίνουμε πρόσβαση σε μελλοντικές ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Δείτε το ευρύτερο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της Eurobank.

Προετοιμάζουμε τους επαγγελματίες του αύριο

Δίνουμε την ευκαιρία σε φοιτητές και φοιτήτριες να πραγματοποιήσουν το πρώτο τους βήμα στον χώρο των επιχειρήσεων.

Κύριο μέλημά μας είναι να προσφέρουμε εφαρμοσμένη γνώση σε ένα πραγματικό και δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον. Βοηθάμε τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και να εξοικειωθούν με σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους που θα τους κάνουν να ξεχωρίζουν στη μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία τους.

Καθοδηγούμε τους φοιτητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα να ανακαλύψουν τι είναι αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο επαγγελματικά. Επιπλέον, μαθαίνουν να συνεργάζονται με ομαδικότητα και σεβασμό στην ατομικότητα των άλλων.

Παρέχουμε πολύτιμη πρακτική εμπειρία

Μέσα από το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει και απασχολούνται σε διάφορες μονάδες, όπως:

  • IT & Digital
  • Audit και Compliance
  • Retail και Private Banking
  • Finance
  • Marketing & Corporate Communications
  • ESG – Environment, Society, Governance
  • Risk Management

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι φοιτητές αποκτούν πολύτιμη πρακτική εμπειρία, διευρύνουν το δίκτυό τους και έρχονται πιο κοντά σε ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης.

Η πρακτική άσκηση αφορά κυρίως τριτοετείς και τεταρτοετείς πανεπιστημιακούς φοιτητές και πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Eurobank στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Οι θέσεις είναι πλήρους απασχόλησης με φυσική παρουσία και διαρκούν 2 μήνες.

Πώς κάνετε αίτηση για πρακτική άσκηση

Οι θέσεις πρακτικής άσκησης είναι διαθέσιμες μέσα από την πλατφόρμα mprostagiatinpaideia.gr.

Στις αγγελίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για το τμήμα και το αντικείμενο απασχόλησης, καθώς και τις απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται δύο φορές τον χρόνο. Αντίστοιχα, ανακοινώνονται και οι ημερομηνίες έναρξης των πρακτικών ασκήσεων.

Η διαδικασία αξιολόγησης για την επιλογή των υποψηφίων περιλαμβάνει:

  • Online video interview & assessment
  • Online συνέντευξη από στελέχη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού ή/και του τμήματος απασχόλησης